h

Nieuws uit 2015

13 november 2015

VPRO'S TEGENLICHT IN ALKMAAR OVER TTIP

Op maandag 16 november om 20.00 uur is er een Tegenlicht Meetup in Alkmaar over TTIP onder de titel: Recht van de sterkste. Met veel informatie over dit gunstige verdrag voor de grootste bedrijven ten koste van burgers en democratie. Voer voor SP-ers dus. Iedereen is welkom. Locatie: HAL25, Pettemerstraat 15, 1823 CW Alkmaar

Lees verder
7 september 2015

Rechtbank personeel en de zorg kunnen rekenen op de SP

Ook afgelopen weekend is de SP Alkmaar volop te zien geweest in de stad. Vrijdag werd er door medewerkers van de rechtbank in Alkmaar gedemonstreerd tegen de voorgenomen verhuizing van een flink deel van deze rechtbank naar Haarlem. Iets dat duidelijk veel losgemaakt heeft bij het rechtbank personeel, die als de plannen tegen de afspraken in worden doorgezet het recht trager en ontoegankelijker zal maken voor de burger.

Lees verder
2 september 2015

RECHTERS DEMONSTREREN TEGEN 'STRIPPEN' RECHTBANK ALKMAAR

Op vrijdag 4 september voeren de rechters in Alkmaar actie om te voorkomen dat de rechtbank grotendeels 'gestript' wordt. Ze gaan in toga demonstreren en lopen om 10.00 uur van de rechtbank naar het stadhuis. Een groep advocaten, ook in toga, zal meelopen. Sympathisanten worden opgeroepen om 10.30 uur te verzamelen bij het oude Stadhuis op de Langestraat in Alkmaar.

Lees verder
23 augustus 2015

Alkmaar in actie tegen de afbraak van de zorg

Gisteren stonden wij met zo'n 35 man sterk op de Gewelfdestenen Brug in Alkmaar om ons SP geluid te verkondigen. We deden dit in het kader van de actie 'Red de Zorg' van de FNV. 

Lees verder
19 augustus 2015

Aanstaande Zaterdag Manifestatie Red de Zorg in Alkmaar

Op zaterdag 22 augustus voert de SP samen met de FNV actie tegen de bezuinigingen in de zorg. De SP vindt het schandalig dat het kabinet de zorg verder uitkleedt. Steeds meer zorg wordt er door het kabinet overgelaten aan vrijwilligers en de al aan hun limiet zittende mantelzorgers. Zijn er geen vrijwilligers of heeft de zorgbehoevende geen netwerk? Dan heeft hij/zij pech.

Lees verder
12 augustus 2015

Red de zorg

12 September gaan wij met de SP en een aantal andere organisaties waaronder initiatiefnemer FNV naar Amsterdam om te strijden voor een betere zorg! De laatste jaren is de zorg in Nederland tot een mensonwaardig niveau teruggebracht. Wij zeggen STOP! Tot hier en niet verder. Strijd met ons mee en geef u op voor gratis vervoer naar de demonstratie in Amsterdam op 12 september via de volgende link: http://www.fnvvoorzorg.nl/forms/red-de-zorg-demonstratie/ of via de intekenlijst bij onze kraam in de Langestraat. Volg deze site voor de data van de verschillende lokale activiteiten rondom dit thema.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier