h

Alkmaar in actie tegen de afbraak van de zorg

23 augustus 2015

Alkmaar in actie tegen de afbraak van de zorg

Gisteren stonden wij met zo'n 35 man sterk op de Gewelfdestenen Brug in Alkmaar om ons SP geluid te verkondigen. We deden dit in het kader van de actie 'Red de Zorg' van de FNV. 

Foto: SP Heerhugowaard
 
Samen met de FNV hebben wij een mooie actie neergezet die menigeen deed blijven kijken. Mede ook omdat wij muzikale ondersteuning hadden van het Alkmaarse Straatorkest. Zij hadden zelf en samen met werknemers in de zorg meerdere pakkende actieliederen bedacht. Dit zorgde voor een goede actiestemming en het hield de moed erin. Dat kan alleen maar een goede voorbode zijn van de landelijke Red de Zorg-demonstratie van 12 september!

Wij kijken terug op een mooie dag waarop wij veel handtekeningen hebben kunnen verzamelen voor de Red de Zorg volkspetitie.

U kunt u nog steeds opgeven voor de grote demonstratie op 12 september in Amsterdam via de volgende link: http://www.fnvvoorzorg.nl/ . U bent dan gelijk verzekerd van gratis treinkaartje naar de demonstratie.

 
Ook kunt u nog steeds online de volkspetitie tekenen via de volgende link: http://www.fnvvoorzorg.nl/forms/volkspetitie-red-de-zorg/

Wij zien u graag op 12 september!

Reactie toevoegen

U bent hier