h

Blog

29 mei 2016

ROOD voor Roze

Op 28 mei sloegen ROOD Alkmaar en ROOD Heerhugowaard de handen ineen om solidariteit te tonen bij de Alkmaarse Pride. Met ‘ROOD voor ROZE’ op de ruggen van de polo’s die we droegen, lagen de twee ROOD-groepen te dobberen bij de andere boten.  

Lees verder
20 mei 2016

Veel onduidelijkheid over Jeugdzorg Alkmaar

Uit mijn master afstudeeronderzoek blijkt dat medewerkers in de Jeugdzorg in de regio Alkmaar sinds de zorgdecentralisaties van 1 januari 2015 merken dat er vooral veel onduidelijkheid heerst wat betreft de Jeugdzorg.

De zorgdecentralisaties waren bedoeld om de Jeugdzorg op een lokaler niveau te gaan organiseren. Hierdoor werd zorg op maat mogelijk. De decentralisatie van zorgtaken ging gepaard met een bezuinigingstaak van 40%. 

 

Lees verder
23 april 2016

Harry van Bommel debatteert over I.S.

Voor de vierenveertigste keer reisde Harry van Bommel en Younis Lutfula door Nederland om daar hun verhaal te delen met de Alkmaarse geïnteresseerden. Het beloofde een enorm bijzondere avond te worden! 

Lees verder
7 september 2015

Red de zorg

Recente cijfers laten zien dat ieder jaar 3 miljard euro bezuinigd wordt op de zorg. Als we de laatste politieke ontwikkelingen moeten geloven zal staatssecretaris Van Rijn dit jaar en volgend jaar meer geld vrijmaken om het nu nog te lage financiële budget te vergroten. Maar wie belooft ons dat dit geld dat vrijgemaakt wordt daadwerkelijk op de juiste plek terecht komt? Wie geeft ons de zekerheid dat dit geld niet in de zakken verdwijnt voor topfuncties?

Lees verder
18 maart 2015

De toenemende agressie tegen NS-personeel

Wie is het niet ontgaan dat op 9 maart 2015, klokslag 9:00 de machinisten een minuut lang hun claxon lieten

Lees verder

U bent hier