h

Blog

19 maart 2018

21 Maart Stemmen

Deze woensdag is het dan zover, dan mogen wij weer voor de gemeenteraad in onze stad stemmen.
Lees verder
21 januari 2018

Lilian, het spijt me

Toen ik eind vorig jaar een bericht van Emile Roemer kreeg, dat hij de Tweede Kamer begin januari zou gaan verlaten, was ik verbaasd. Nog verbaasder was ik, toen ik las dat Lilian Marijnissen het stokje zou overnemen. En mijn verbazing sloeg om in boosheid.

Lees verder
29 mei 2016

ROOD voor Roze

Op 28 mei sloegen ROOD Alkmaar en ROOD Heerhugowaard de handen ineen om solidariteit te tonen bij de Alkmaarse Pride. Met ‘ROOD voor ROZE’ op de ruggen van de polo’s die we droegen, lagen de twee ROOD-groepen te dobberen bij de andere boten.  

Lees verder
23 april 2016

Harry van Bommel debatteert over I.S.

Voor de vierenveertigste keer reisde Harry van Bommel en Younis Lutfula door Nederland om daar hun verhaal te delen met de Alkmaarse geïnteresseerden. Het beloofde een enorm bijzondere avond te worden! 

Lees verder
7 september 2015

Red de zorg

Recente cijfers laten zien dat ieder jaar 3 miljard euro bezuinigd wordt op de zorg. Als we de laatste politieke ontwikkelingen moeten geloven zal staatssecretaris Van Rijn dit jaar en volgend jaar meer geld vrijmaken om het nu nog te lage financiële budget te vergroten. Maar wie belooft ons dat dit geld dat vrijgemaakt wordt daadwerkelijk op de juiste plek terecht komt? Wie geeft ons de zekerheid dat dit geld niet in de zakken verdwijnt voor topfuncties?

Lees verder
18 maart 2015

De toenemende agressie tegen NS-personeel

Wie is het niet ontgaan dat op 9 maart 2015, klokslag 9:00 de machinisten een minuut lang hun claxon lieten horen om zodoende aandacht te vragen voor de toename van agressie tegen het NS-personeel? Volgens het spoorbedrijf wordt er gemiddeld twee keer per dag geweld gebruikt tegen het NS-personeel en is de maat meer dan vol. Van geweld en agressie variërend van het uitschelden van het personeel, het denken recht te hebben op een onbetaalde treinreis, tot rondweg agressie in de meest fysieke vorm, vindt de NS zichzelf in het kader van spoedvergaderingen over hoe het nu verder moet.

Lees verder

U bent hier