h

Afdelingsbestuur

Op 12 november 2022 is op een algemene ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. We verwelkomen Alexandra Spanner als nieuwe organisatie secretaris en Folkert Zeilemaker als algemeen bestuurslid.

Op 12 januari 2024 is Gert Zentveld als aanvulling op het bestaande bestuur gekozen als algemeen bestuurslid.

Zittend bestuursleden Rigo Wijdoogen en André Bermon doen ook weer mee. Willem de Vries mag zich voorzitter noemen.

Doe ook mee!

De SP heeft hulp nodig!

In november 2024 moeten de zittende bestuursleden in Alkmaar opnieuw gekozen worden. Maar Alkmaar socialer maken is veel werk, daarom zoeken we extra bestuursleden.

Wil je onze stad ook mooier en socialer maken? Doe dan met ons mee! Er is veel werk aan de winkel en vele handen maken licht werk.

Bestuursleden afdeling Alkmaar

Willem de Vries

Voorzitter

+31-6-47500945

Als afdelingsvoorzitter ben ik het aanspreekpunt van de afdeling voor de eigen leden, andere afdelingen en partijbestuur. Ik zit in de afdeling de`bestuursvergadering voor,. En samen met het afdelingsbestuur organiseren we de SP-activiteiten en verkiezingscampagnes in Alkmaar en omstreken.

Alexandra Spanner

Organisatie secretaris

Mijn verantwoordelijkheden en taken zijn onder andere het bijhouden van de ledenadministratie (o.a. mutaties van persoonsgegevens, tribune bezorgwijken, activiteiten voor de sp), de ledencoördinatie (o.a. leden aansturen en in hun kracht zetten), het organiseren van bijeenkomsten (o.a. algemene ledenvergadering, kaderbijeenkomst, cursussen en scholingen).

Andre Bermon

Algemeen bestuurslid

Folkert Zeilemaker

Algemeen bestuurslid

0613482000

Gert Zentveld

Algemeen bestuurslid

Contact

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

U bent hier