h

Nieuws uit 2023

20 november 2023

SP'ers uit heel Noord-Holland op campagne (2)

Foto: SP

We vroegen aan een aantal SP-ers "wat moet er aan de woningnood gebeuren in Nederland?"

Lees verder
14 november 2023

SP'ers uit heel Noord-Holland op campagne (1)

Foto: SP

Een groep SP-ers trokken 11 november 2023 door de kop van Noord-Holland Noord en deelden flyers uit over de SP.

Lees verder
21 april 2023

Dag van de Arbeid

Foto: SP Zwolle / SP Zwolle

De SP zal dit jaar geen 1-meiviering organiseren in Alkmaar in het kader van de dag van de arbeid. Daarom roepen wij op om naar de manifestatie in Amsterdam te gaan. Dat kan op eigen gelegenheid, maar ook organiseert de FNV bussen vanuit Alkmaar (Station Noord). Een plek voor de bus moet je reserveren dit kan via fnv.nl/1mei

Lees verder
22 maart 2023

SP deelt soep uit bij ledenvergadering D66

Foto: SP

Woensdagavond deelden wij soep uit bij de ledenvergadering van D66 in Wijkcentrum Daalmeer. Op de soepbeker stond de leus ‘Stop stilstand, stem vooruit. Ga voor de progressieve optie! We houden het contact graag warm’. Met de actie wilden wij de D66-leden uitnodigen tijdens de algemene ledenvergadering te opteren voor een progressieve coalitie.

Lees verder
21 maart 2023

Verraadt D66 haar eigen kiezers ?

Foto: SP

Vorige week maandag stuurden de oppositiepartijen de wethouders per direct naar huis. Niet vanwege disfunctioneren of gemaakte fouten, maar omdat de lokale partij BAS uit de coalitie was gestapt. Ben Bijl van BAS wilde zich namelijk niet aan de coalitie-afspraken houden inzake het asielbeleid.

Lees verder
16 maart 2023

Acht maanden strijd tegen armoede

Foto: Nicola Barts / Foto door Nicola Barts : https://www.pexels.com/nl-nl/foto/man-arm-portemonnee-leeg-7927422/

De afdeling moet nog steeds bijkomen van de klap van afgelopen maandag, toen tijdens de raadsvergadering zes bekwame wethouders, die zich met verve hadden ingezet voor de stad, naar huis werden gestuurd. Toch vraagt zo’n moment evengoed om reflectie. Een reflectie op wat wij als SP met een SP-wethouder in de afgelopen acht maanden hebben bereikt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier