h

Drastische maatregelen vanwege coronavirus

17 maart 2020

Drastische maatregelen vanwege coronavirus

Foto: SP / Hamsteren in 2020

Heel Nederland voelt de drastische maatregelen van de regering om de coronavirus epidemie zoveel mogelijk te remmen. Ook in Alkmaar zijn de effecten goed zichtbaar: bijna uitgestorven straten en lege supermarkt schappen.

Als lokale afdeling van de SP hebben we kaderleden die in de risicogroep vallen voor besmetting met COVID-19 waardoor ook wij alle bijeenkomsten en deelname aan publieke activiteiten (voor zover die nog doorgingen) hebben afgeblazen.

Wat het resultaat van de maanden "sociale beperking" tot 1 juni ook zal zijn, de problemen zullen dan pas echt beginnen. Hoe gaan we het leven weer oppakken? Wie heeft nog geld of werk na deze periode? 

Maakt u zich zorgen, of loopt u tegen problemen aan door de maatregelen tegen het coronavirus, dan kunt u ze bij het landelijk SP meldpunt melden: https://doemee.sp.nl/coronacrisis

U bent hier