h

SP en ROOD Alkmaar actief

19 juni 2016

SP en ROOD Alkmaar actief

Foto: denise Barhorst

Zowel SP Alkmaar als ROOD Alkmaar waren de twee afgelopen weken weer op straat te vinden. Op 11 juni ging ROOD Alkmaar de straat op om een “spel” te spelen op straat. Hierbij waren kegels opgezet en was het de bedoeling om enkel de middelste kegel om te gooien.

Foto: denise Barhorst
 Dit illustreerde het gebrek aan precisie bij bombardementen die gaande zijn. Al sinds bombardementen gebruikt worden om grote stukken land te vernietigen, in de hoop dat er tussen alle onschuldige slachtoffers één target zit, is er de wetenschap dat deze bombardementen alles behalve precies zijn. 

Maar ook de SP was weer op straat te vinden. Bij het einde van de Vierdaagse was de SP te vinden op de Langestraat om ZO-kranten te verspreiden. Welgeteld zijn er een overweldigende 600 ZO-kranten in twee uur uitgedeeld!

Foto: Denise Barhorst

U bent hier