h

Young & United in Alkmaar


31 mei 2016

Young & United in Alkmaar


Foto: Denise Barhorst

Als aftrap van hun tour door Nederland, begon Young & United op 31 mei in Alkmaar. Om half twaalf begonnen zij bij het Horizon College. De toon die deze dag door Young & United werd gezet was motiverend: jongeren werden gefeliciteerd met het behalen van een volwassen loon vanaf 21 jaar.

Toch luidde de boodschap meer dan dat, er werd bijvoorbeeld aangekondigd dat dit pas het begin was. Om de woorden van Ron Meyer te gebruiken: “Als je iets wil bereiken, is er geen compromis mogelijk. Je moet winnen!”. En dat wil Young & United in Nederland doen. Jongeren worden gemotiveerd om steun te betuigen, zich aan te melden en om door te strijden voor betere werkomstandigheden onder jongeren. Want volwassen werk, verdient volwassen loon!

Reactie toevoegen

U bent hier