h

ROOD Alkmaar krijgt officiële groep-status

31 mei 2016

ROOD Alkmaar krijgt officiële groep-status

Foto: ROOD Alkmaar

Op 31 mei kreeg het contactpersoon van Alkmaar geweldig nieuws over de telefoon. ROOD landelijk heeft besloten dat de acties van ROOD Alkmaar, dus de aanwezigheid op straat, het aantal leden en andere criteria overeenkomen met het beeld wat noodzakelijk is voor een functionerende ROOD groep. Dus om een lang verhaal samen te vatten: Alkmaar is een ROOD groep rijker.

Voor de groep betekent dit emotioneel gezien erg veel. Uren van vergaderen, afspraken maken, rondbellen en ook op straat staan worden beloond. Alkmaar komt eindelijk op de kaart te staan in Noord-Holland. Dit betekent dat op rood.sp.nl nu ook de informatie van het contactpersoon komen te staan en Alkmaar eerder betrokken wordt in informatie over opkomende, landelijke acties.

Dit is mogelijk geworden door de inzet van alle actieve ROOD-leden en ook de leden die zich op de achtergrond houden wegens drukte of studie mogen niet vergeten worden op dit moment. Nu rest hen nog één doel na het worden van een ROOD-groep. Alkmaar moet een leefbare stad worden, ook voor jongeren. 

U bent hier