h

Uw wens voor Alkmaar in 2016

3 januari 2016

Uw wens voor Alkmaar in 2016

Het nieuwe jaar begint voor veel mensen met nieuwe voornemens. SP Alkmaar wil graag weten wat mensen bezig houdt en wat hun wensen en voornemens zijn voor Alkmaar in 2016. Wat vinden zij belangrijk en wat zouden zij graag op de (Alkmaarse) politieke agenda willen hebben?

Op 2 januari 2016 ging SP Alkmaar daarom ook de Langestraat in met een wensbord. Het winkelend publiek werd op warme wijze een gelukkig en zorgeloos 2016 toegewenst, door leden die nieuwjaarskaarten uitdeelden. Weer anderen werden geïnformeerd over onderwerpen die de SP bezig houdt, door middel van de ZO-krant, en geïnteresseerden werden gevraagd om hun wens voor 2016 op het wensbord te schrijven.

Foto: Koen Zoon / alkmaar.sp.nl

Verschillende mensen hebben hun wens kenbaar gemaakt in zeer uiteenlopende onderwerpen. Zo willen mensen meer aandacht voor zorg, met name dementerenden, en streven zij naar meer gelijkwaardigheid en vredelievendheid in Nederland, vermindering van kapitalisme, en meer Nederlandse lessen voor inburgeraars.

Foto: Koen Zoon / alkmaar.sp.nl

Niet iedereen heeft de kans gekregen hun wens voor 2016 op te schrijven. Graag hoort SP Alkmaar meer wensen van hun inwoners. Wilt u graag uw wens met ons delen? Plaats dan een reactie onderaan deze pagina. Alle reacties zullen gebundeld en besproken worden tijdens de vergaderingen.

Reacties

Weg met die autocraat genaamd bruinooge.

Ik wil graag meer in contact komen met activiteiten in de afdeling Alkmaar van de SP.
Tot wie moet ik mij richten?

Reactie toevoegen

U bent hier