h

Lasershow op het Waagplein (met video)

15 maart 2015

Lasershow op het Waagplein (met video)

Foto: Koen / alkmaar.sp.nl
Op 13 maart gingen wij weer de straat op en deze keer met wel een heel hypermodern hulpmiddel: een heuse laserbeamer die het SP logo kon projecteren op de Waagtoren. Harre van der Nat opereerde de lichtshow en dit was een groot succes: menig voorbijganger bleef even kijken naar het spektakel.
Foto: Koen / Alkmaar.sp.nl

Ondertussen konden de actieve leden SP sponsjes en flyers uitdelen. Opmerkelijk was dat er veel vraag was naar met name de sponsjes, deze waren erg populair. Sommige mensen kwamen zelfs bij de bus vragen naar de geliefde tomatensponsjes.

Opmerkelijk was het jonge publiek, die zich graag liet informeren door de SP. Dat was niet zo verwonderlijk gezien de locatie en het tijdstip van de actie. We hebben dus een nieuw jong publiek weten te bereiken. En kunnen overtuigen de 18de SP te stemmen.

De combinatie lichtshow en flyeren bleek dus erg succesvol te zijn. We waren derhalve in staat om een leuk compleet programma te bieden. Wij zijn Harre erg dankbaar voor zijn ondersteuning en zien hem graag in de toekomst weer. Harre bedankt!

U bent hier